Sevgililer Günü İçin Dekorasyon Önerileri

sevgililer-günü-icin-dekorasyon-önerileri

Özel günler bazılarımızın için çok anlamlı olabiliyor. O özel günü dolu dolu yaşamak, ona uygun yemekler yapmak, kıyafetler seçmek, hediyeler almak ya da evi dekore etmek bize daha iyi hissettiriyor. Bu özel günlerden biri de Sevgililer Günü. 


Sevgililer Gününde partnerinizle beraber geçirdiğiniz zamanı daha özel kılmak için fikir arayışına girmiş olabilirsiniz. Bu günü dışarıda değil de evde geçirmek istiyor da olabilirsiniz. Evde beraber yiyeceğiniz güzel bir akşam yemeği ya da birlikte izleyeceğiniz keyifli romantik bir film kulağa daha cazip gelebilir. Hangi filmi izleyebiliriz diye düşünüyorsanız “Sevgililer Gününde İzleyebileceğiniz 5 Film” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.  Zamanınızı evde değerlendirmeye karar verdiyseniz ve evi günün ruhuna uygun bir havaya büründürmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre! 


Sevgililer Günü İçin Alternatif Dekorasyon Fikirleri 


Evi özel güne göre yeniden dekore etmek keyifli olduğu kadar estetik açıdan da doyum veren bir aktivite. Bunun yanında özel günler için dekorasyonlarda belli başlı olmazsa olmazlar var. Örneğin yılbaşı için ağaç süslemek, doğum günleri için balon kullanmak bunlardan bazıları. Özel günleriniz için evi dekore ederken dikkat etmeniz gereken temel nokta şık ve konforlu bir alan yaratmak. Şık ve konforlu bir alan, geçirdiğiniz vaktin daha iyi olmasını sağlar. Rahat hareket edebileceğiniz, gözünüzü ve zihninizi yormayacak dekorasyonları tercih edebilirsiniz. 


Peki sevgililer günü için nasıl bir dekorasyon yapabilirsiniz? Biz bazı fikirleri sizler için derledik.

 

Led Işıklar

Led ışıklar, pek çoğumuzun gündelik hayatında da sevdiği ve kullanmaktan büyük haz aldığı ev aksesuarlarından biri. Diğer yandan özellikle özel günlerin de vazgeçilmezi haline geldi. Siz de alacağınız 2 ya da 5 metrelik bir led ışığı, eğer varsa bitkilerinizin arasında geçirebilirsiniz. Eğer evde bitkiniz yok ise yemek masasının üzerine ya da tül perdenin üzerine göz yormayacak şekilde yerleştirebilirsiniz. 
 

Çiçeklerden Küçük Buketler

Çiçekler daima kendimizi daha özel ve daha iyi hissetmemizi sağlar. Hem estetik açıdan hem de mental açıdan doyum veren çiçekleri partnerinizle geçireceğiniz bu özel akşam için daha etkili hale getirebilirsiniz. Canlı ya da yapay çiçeklerden minik buketler hazırlayarak, çiçekleri vazolara koyabilir ve evin belli köşelerine yerleştirebilirsiniz. 


Kokulu Mumlar

Romantik bir zaman geçirmek için olmazsa olmaz aksesuarlardan biri minyatür ve hoş kokulu mumlardır. Tercih edeceğiniz birkaç kokulu mum ile salonunuzu, yemek masanızı daha şık hale getirebilir, daha loş bir ortam yaratarak sevgililer günü ruhunu yakalayabilirsiniz. 

Polaroid Fotoğraflar

Son yıllarda hepimizin aşina olduğu polaroid fotoğraf kültürü özellikle özel günlerde en çok tercih edilen dekorasyon fikirlerinden.  Sevgilinizle ya da eşinizle beraber çekildiğiniz birkaç fotoğrafı polaroid haline getirerek pano oluşturabilir ya da led şıkların arasına küçük mandallar yardımıyla asabilirsiniz.
 

Soft Renkler

Sevgililer günü denilince akla ilk gelen renk kırmızı olsa da odanızdaki nevresimlerin ya da salonunuzda eğer var ise kırlentlerin kılıflarını daha soft renklerde seçebilirsiniz. Bununla birlikte kullanacağız mumlar da soft renklerde olabilir. Soft renkleri tercih etmek hem şık bir ortam sağlamanıza hem de göz yormayan bir dekorasyon oluşturmanıza yardımcı olabilir. 

 

Fikir önerilerimizin yanında şık ve konforlu bir alan yaratabilmek için gerekli olan bir diğer faktör ise günde kendinizi iyi ve zinde hissederek başlamak. Daha konforlu bir sabaha uyanmak isterseniz Noémie’nin 14 Şubat İndirimindeki %100 Doğal Ürünlerine  bir göz atabilirsiniz. 


 
Etiketler: sevgililer günü, dekorasyon, dekorasyon önerileri
Şubat 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR